maandag 29 oktober 2012

Herfst!!

Hallo, hier ben ik eindelijk weer. Ik heb weer een kaartje gemaakt voor de kinderwedstrijd bij de Nederlandse Kaarten Uitdagingen. Ik heb deze week, samen met mijn broertje, gelogeerd bij mijn oma en opa, en daar heb ik ook lekker geknutseld. Altijd leuk om te doen bij oma en opa.
Ik heb het meisje in de bladeren zelf ingekleurd en alle vormpjes zelf bij elkaar gezocht, van oma mocht ik een mooie mal lenen van Marianne en ook een leuke boom, die past wel bij de herfst. Met mooie herfstblaadjes heb ik mijn kaart bijna afgemaakt, want thuis heb ik er nog de letters van de herfst opgeplakt, en toen was ie helemaal af. Mijn moeder heeft er mooie fotoos van gemaakt en nu laat ik mijn kaart aan jullie zien :
Ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik. Ik lees graag jullie berichtjes.

6 opmerkingen:

 1. Een supermooie kaart Nathalie !!
  Erg mooi ingekleurd en heel leuk versierd met de blaadjes en letters.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is mooi geworden Nathalie,mama heeft er een lief verhaaltje bij gezet en wij hebben samen lekker geknutseld......

  liefs en dikke tuut van oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie kaart Nathalie! Je hebt alles echt perfect bij elkaar gezocht. Leuk dat je meedoet met de kinderuitdaging van NKU.
  Groetjes, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie herfstkaart Nathalie en wat fijn dat je zo lekker bij oma hebt kunnen knutselen.Mooie kleuren heb je gebruikt,succes met de kinderuitdaging,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Nathalie, ik vind hem helemaal super. Een toppertje is het, succes met de kinderuitdaging, ik hoop dat je wint.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart en heel mooi ingekleurd.
  Succes met de wedstrijd.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen